Close 09/05 tot 12/05

Deknudt Autoparts

Wij kopen verongelukte voertuigen aan bij verzekeringsmaatschappijen, experts, het organisme Informex en particulieren en ontmantelendeze in ons erkend centrum. Hierbij recupereren we de wisselstukken, de tweedehands onderdelen en de carrosserie-elementen die we U aan uiterst competitieve prijzen kunnen aanbieden.

Onze activiteit :
  • Aankoop en verkoop van recente verongelukte voertuigen.
  • Verkoop van recente nieuwe en tweedehands wisselstukken.
 

Deknudt SA ...

Het hergebruik als partner van uw budget

Wat is de herkomst van de voertuigen die wij U aanbieden?

Verzekeringsmaatschappijen.

  • In samenwerking met de verzekeringsmaatschappijen, laten de expertisebureaus ons dagelijks prijsaanvragen toekomen voor wagens die verspreid zijn over alle landsdelen. Ons bedrijf dient offertes in voor alle aangeboden voertuigen. Bij afloop van de aanbestedingsprocedure wordt het voertuig verkocht (in overleg met de eigenaar) aan de handelaar die het hoogste bod deed.
  • Wij verzekeren persoonlijk de dagelijkse afhaling van onze wagens en dit binnen een maximale termijn van één week na de afsluiting van de inschrijvingsprocedure.

 

Particulieren.

  • Wanneer de verzekeringsmaatschappijen niet tussenkomen in de vergoeding van het schadegeval, nemen de particulieren contact op met ons bedrijf om hun wrak te verkopen.

Wat is de bestemming voor deze voertuigen? Het merendeel van onze wagens wordt verkocht aan professionals van de automobielbranche: handelaars, carrosseriebedrijven, enz..., maar dat is voor ons geen reden om de particulieren te verwaarlozen, die soms opgetogen zijn met de aankoop van een autowrak (doe-het-zelver/mecanicien met gouden vingers!).

Onze verkopen vinden zowel op het nationaal territorium plaats als in Europa (Frankrijk, Italië, Griekenland, Finland, enz...) en in het kader van de export (Polen, Litouwen, Tsjechië, enz...).

 

Deknudt N.V. ... 2 divisies - 2 afdelingen

Gesaneerde autowrakken

Wisselstukken

Ons team

Ons team van 20 werknemers beheert op totaal autonome wijze alle nodige interventies voor de ontmanteling en de sanering van de door onze inkopers geselecteerde voertuigen. Onze verkopers maken zich sterk steeds de best mogelijke kwaliteit/prijsverhouding op de markt aan te bieden. Onze specialisten worden regelmatig opgeleid wat de nieuwe demontage-, sanerings- en behandelingsmethoden betreft die aanbevolen worden door de controle-instellingen van de automobielsector.

Ons magazijn

Ons magazijn is elke dag geopend van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00, behalve tijdens het weekend en op feestdagen !

Onze activiteit

Ontmanteling van verongelukte voertuigen

Ons team mecaniciens beschikt over steeds geactualiseerde beroepsvaardigheden, kwaliteitsvolle infrastructuren en geavanceerd technisch materiaal dat hun toelaat elk element van een voertuig te isoleren om het een nieuw leven te bieden. Eens het voertuig gesaneerd, wordt het overgebracht naar ons atelier, waar de mecaniciens overgaan tot de demontage van alle in goede staat verkerende mechaniek- en plaatwerkonderdelen: motor, versnellingsbak, cardans, tandheugels van de stuurinrichting, schokdempers, radiator, interieurelementen, boordinstrumenten, deuren, bumpers, enz... . Het spreekt vanzelf dat de recente voertuigen (

Erkend saneringscentrum

Eens het voertuig ontmanteld resteren er nog enkel : de structuur (en de resterende elementen), die dan een plaatsje krijgt op ons wagenpark, waar de klant zelf de wisselstukken kan demonteren die hij niet kon vinden in ons magazijn. Het restafval dat afgevoerd wordt naar behandelings- en recyclagecentra. N.B.: Het is belangrijk om te weten dat ons park van 5 hectaren gedraineerd en gekanaliseerd is; de eventueel resterende vloeistoffen worden afgevoerd via een bezinkingstank voor koolwaterstoffen.

Herconditionering en stockage

Alvorens het aan een koper overhandigd wordt, vindt elk onderdeel een plaats in de aangepaste rekken van de stockagehal en in ons georganiseerd magazijn. De onderdelen worden gereinigd en zorgvuldig gerangschikt per merk en model; de belangrijkste mechanische wisselstukken worden verkocht met een garantie, wat betekent dat elk onderdeel gecontroleerd werd en in perfecte staat verkeert.

Motortesten en rectificatie

Montage de pièces d'occasion

prochainement en ligne ...

Onze erkenningen

Deknudt N.V. werd erkend door het Waals Gewest als erkend saneringscentrum voor verongelukte voertuigen.

Contact

Aankoop en verkoop van recente verongelukte voertuigen :

Verkoop van recente nieuwe en tweedehands wisselstukken :

Routebeschrijving